Västra vägen 13, blokk 2, bottenvåningen – til salgs

Leilighet til salgs
Leilighet 260 på bottenvåningen 1001, Västra Vägen 13, 542 45 Mariestad

Borettslag: Fritid 4

Ett roms på 38 m2 Stue med seng, kjøkken, bad og gang.
Husleie pr måned: 1488,- SEK

Dette er en praktisk leilighet som ligger rett innenfor hovedinngangen til blokka, så der er på den måten ingen lange trappeoppganger å gå i, samt egen bod rett over gangen.
Leiligheten ligger også sentralt til her i Mariestad med buss som stopper like ved innkjøringen til borettslaget og Coop dagligvarebutikk like rundt hjørnet.

Der er to store gode felles vaskerom med to store vaskemaskiner på hvert vaskerom pluss tørkeskap.
To store parkeringsplasser med plass til mange biler.

Borettslaget har eget selskapslokale som man kan benytte til selskap og sammenkomster, et lite trimrom og sykkelboder er der også, samt tennisbane og store gresslagte utearealer som man kan meditere eller grille å kose seg på.

Golfbane, parker, bademuligheter og stor campingplass rett i nærheten. Mange turløyper rett utenfor borettslagets område, så der er rikelige muligheter for rekreasjon både til vanns på sykkel og til fots.

Nede på handelsområdet finnes mange butikker som Coop, Lidl, Willys, Jem & Fix, Dollarstore, Europris, Mekonomen, Jysk, Elgiganten, Elon, Hyundai, Toyota, Volvo, Circel K og Mc Donalds for å nevne noen.

Inne i byen er der handelgate, torghandel, bryggeliv, kino, spisesteder og utesteder, bycampingplass for bobil på brygga, svømmehall, bibliotek, second hand, vaskeri og skredder, sykkelbutikk og Ica dagligvare butikk pluss mye mer, så det ligger tilrette for glede, hygge og trivsel.

Prisantydning: 190 000,- SEK

Visning: Etter avtale

Kontakt:
ovefosse@hotmail.com