Västra vägen 11, blokk 2, bottenvåningen – til salgs

Leilighet til salgs
Leilighet 268 på bottenvåningen 1001, Västra Vägen 11, 542 45 Mariestad
Borettslag: Fritid 4
Ett roms på 32 m2  Stue med seng, lite kjøkken, bad med opplegg for vaskemaskin og gang.
Husleie pr måned: 1293,- SEK
Dette er en praktisk leilighet som ligger rett innenfor hovedinngangen til blokka, så der er på den måten ingen lange trappeoppganger å gå i, samt egen bod rett over gangen.
Leiligheten ligger også sentralt til her i Mariestad med buss som stopper like ved innkjøringen til borettslaget og Coop dagligvarebutikk like rundt hjørnet.
Der er to store gode felles vaskerom med to store vaskemaskiner på hvert vaskerom pluss tørkeskap.
To store parkeringsplasser med plass til mange biler.
Borettslaget har eget selskapslokale som man kan benytte til selskap og sammenkomster, et lite trimrom og sykkelboder er der også, samt tennisbane og store gresslagte utearealer som man kan meditere eller grille å kose seg på.
Golfbane, parker, bademuligheter og stor campingplass rett i nærheten. Mange turløyper rett utenfor borettslagets område, så der er rikelige muligheter for rekreasjon både til vanns på sykkel og til fots.
Nede på handelsområdet finnes mange butikker som Coop, Lidl, Willys, Jem & Fix, Dollarstore, Europris, Mekonomen, Jysk, Elgiganten, Elon, Hyundai, Toyota, Volvo, Circel K og Mc Donalds for å nevne noen.
Inne i byen er der handelgate, torghandel, bryggeliv, kino, spisesteder og utesteder, bycampingplass for bobil på brygga, svømmehall, bibliotek, second hand, vaskeri og skredder, sykkelbutikk og Ica dagligvare butikk pluss mye mer, så det ligger tilrette for glede, hygge og trivsel.
Prisantydning:  130 000,-  SEK
Visning: Etter avtale